Luvassa on vitutuksentäyteinen vuodatus työttömyydestä ja miten hankalaa tämän sivistyksen mitan hankkimisestakin on tullut.

Eli koulut on käyty mutta töitä ei ole ja sekös työvoimatoimiston h... neitejä vituttaa. Nyt jo uhataan tukien epäämisellä ihan kuin sitä rahaa tulisi muutenkin ikkunoista ja ovista, sanon sen että tähänkään asti ei valtion tuilla ole paksusti eletty. Ihmiset ajetaan ahtaalle ja ahdistellaan vaikka millä kunnes ainoa kaveri löytyy kossupullosta. Mitään muuta tarkoitusta ei nyky-yhteiskunnassa ole ihmisellä kuin tehdä töitä ja ansaita rahaa vain jotta voisit jakaa kaiken eteenpäin niille jotka eivät eteesi mitään tee. Se niin kutsuttu vapaus on vain harha jossa sokeana palvelet tätä yhteiskuntaa joka koskaan ei tule alamaisiaan tuntemaan.                                                                                                                                                                                                                                                                                            Ala-aste iästä asti lapsilta kysellään mihin työhön isona mennään ja mikä ammatti tulee olemaan se tulevaisuuden ammatti ja pienenä sen todellista luonnetta ei vielä tajunnut, se oli hieno ja kullattu tulevaisuuden kuva jota perhe, opettajat ja yhteiskunta ruokkivat. Pienestä pitäen koulitaan ihmisestä sitä uutta ratasta tähän yhteiskunnan ruostuneeseen koneeseen ja vanhainkodissa huomaat että elämästäsi ei ole jäänyt käteen muuta kuin perkeleesti työpäiviä, ansaittua liksaa josta et muista nähneesi kuin ripauksen, työstressiä ja liian monta vuotta työelämää. Itsekin oli tarkoitus jättää humalajuominen pois ja ottaa asiallisesi muutama kalja silloin tällöin mutta tällä menolla se suunnitelma jää aika raakileeksi. Kyse ei ole haluttomuudesta tehdä työtä vaan siitä että pakotettuna en pysty tekemään mitään ja siitä että sopivia paikkoja ei ole tarjolla. Olen tämänkin vuoden aikana ollut kahdessa työssä yhteensä kuusi päivää ja molemmat hommat kusivat niin pahasti että ei pystynyt jatkamaan. Suvun perinteitä kunnioittaen taitaa tästäkin miehestä tulla alkon vakioasiakas ja uusi lahna joka ne työllistettyjen rahat sitten kurkkuunsa imee (huomaa sarkasmi).

Luultavasti tämäkin on jonkun korkeassa virassa olevan toimistopomon mielestä nuorten saamattomuutta mutta se todistaa miksi tilanne ei mihinkään parane.