Huomasin että tämäkin osa nettiä on vielä jonkin ihmeen vuoksi pystyssä. Ja jonkin ihmeen vuoksi jaksan päivittää tätä. Mikäli ketään kiinnostaa niin olen fyysisesti hengissä, tosin mitä nyt työssäkäyvä yhteiskunnan orja lukeutuu elollisiin elämänmuotoihin edes työnsä ulkopuolella? Nykyinen olotila on kroonisen vitutuksen ylläpitämä mielentila joka jossain vaiheessa on kulminoitunut kyyniseksi realismiksi. Toisin sanoen katastrofit ja muut maailman surullisen menot ovat viimeaikoina vain herättäneet hilpeyttä siinä missä sen pitäisi kai herättää jonkinlaista surua mutta sen voitte unohtaa. En aio valehdella että edes Japanissa meneillään olevat tapahtumat koskettaisivat minua millään lailla. En ole mikään tekopyhä paskiainen vaan rehellinen sellainen. Japani käsittää 127 MILJOONAA ihmistä ja nyt niistä on huuhtoutunut mereen noin 13.000... hui kauhea! Millä mittapuulla tämä on edes katastrofi? Maailmassa on yli 6 MILJARDIA ihmistä ja nämä muut väittävät surevansa uhreja joita eivät edes tunteneet. On oikein ja normaalia surra jos menettää läheisen mutta pari ihmistä jotka ovat kuolleet tuhansien kilometrien päässä etkä koskaan edes tuntenut heitä? Älkää viitsikö.

Ihmiset jotka väittävät että ovat järkyttyneitä tästä osoittavat vain omaa kaksinaamaisuuttaan. Kuten olen aiemmin jossain todennut, se ajattelutapa perustuu kristilliseen ajatteluun (tee muille kuten tahdot itsellesi tehtävän) että hyvän esittäminen ja ihmisten auttaminen jossain vaiheessa maksettaisiin sinulle takaisin ja hyötyisit siitä loppupeleissä itse= pyhimys syndrooma.

Sinälläänkin koko Japanin tapaus itsessään on ainutlaatuinen. Minua surettaa että rikas kulttuuri on vaarassa, ei mikään muu. Kun Chile koki suuren katastrofinsa taannoin, kukaan ei lotkauttanut korvaansa sille. Mikäli olet käynyt kuuluisan Deviant Artin etusivulla, huomaat että nämä lukuisat weeaboot ja japanofiilit paskovat housuihinsa ja täyttävät serverit kuvillaan ja tribuuteillaan. Kun asioista alkaa katsoa logiikan ja rationaalisuuden pohjalta unohtaen sentimentaaliset harhat ja esteet, alkaa nähdä kaksinaamaisuutta kaikkialla.