Taas on kevät!

Lumi sulaa, ruoho näkyy ja kansanedustajaehdokkaiden rumat naamat pilaavat niiden ihmisten päiviä jotka erehtyvät tänä kohtalokkaana aikana ulos talostaan astua. Politiikka, miksi se on kaikkien huulilla? Varsinkin kun joka kerta kun valta vaihtuu niin mikään ei muutu. Ei ainakaan parempaan. Tämäkin on varmasti jokaisen pääkopassa tiedostettu mutta perisuomalaiseen tyyliin kukaan ei viitsi vaivautua tekemään asialle mitään koska ehkä jonain päivänä joku muu hoitaa sen kaikkien muiden puolesta tyhjästä syöksyvän messiaan tavoin. Tuskin.

Jokainen on varmasti perillä suomalaisesta tyylistä perustaa politiikkansa muiden miellyttämiselle ja turhanpäiväiselle tekopyhyydelle. Tämäkö on sitä suomalaista sisua josta olemme niin ylpeitä olleet? Kun kreikka ajautui taloudellisiin ongelmiin ja oli lähellä selvitystilaa, suomi tuli paikalle valkoisena ritarina ja ojensi kyseiselle maalle 4 miljardia euroa. Kyllä... hallituksellamme todellakin on tällaisia summia (oli), köyhä maamme joka on tyhjäpäisten idioottien johtama velkavaltio jakelee rahaa niille jotka omaa tyhmyyttään ovat omat ongelmansa aiheuttaneet. Ja siitäkin ilosta loppupeleissä maksaa kansa, työssäkäyvät ihmiset joille palkkiona tulee surkea terveydenhoito, korkeat verot ja ylihintaiset tuotteet. Koko ajan tämä maa on mennyt kohti pahempaa huomista, ei parempaa kuten jotkut hihhulit mainostavat. Mielenterveyspalveluja leikataan jatkuvasti ja joku neropatti on jo väläytellyt koko helahoidon yksityistämistä. Itsekin turvallisuusalalla työskentelevänä ihmisenä voin sanoa että tämä ilmiö heijastuu räikeästi työhömme. Mikäli olet tarkkana niin näet nämä työläiset ja hoitoon kuuluvat henkilöt hippasilla keskenään yleisillä paikoilla ennemmin tai myöhemmin. Entäs sitten kun mielenterveyspalveluja saa suhteilla, kun se kallonkutistajasi onkin hyvä tuttusi? Tervetuloa alalle jossa ei tylsiä päiviä tunneta.                                                                                                                                                                            Ehkäpä kaikkien pahimmin tämä on tullut esille kouluväkivallassa. Näissä kouluampumisissa, niiden takana on usein ellei peräti joka kerta ollut taustalla koulukiusaaminen. Asia joka on ratkaistu kaikkein helpoimmalla tavalla eli kiristetään aselakeja. Kuinka mahtavaa! Tälläkin alalla pimeiden markkinoiden arvo kasvaa ja lakien kiristäminen ei koskaan ole mainittavasti vaikeuttanut aseen hankintaa koska ne jotka käyttävät aseita epärehellisiin tarkoituksiin, tietävät kyllä mistä ne hankitaan. Minua on aseella uhattu ja voin sanoa ettei tässä tapauksessa kyseisellä henkilöllä ole ollut aseelleen minkäänlaista lupaa.

Ja sitten päästäänkin jokaisen lempiaiheeseen: maahanmuuttopolitiikka. Aihe josta on hankala sanoa mitään negatiivista leimautumatta rasistiksi kuten huumeistakaan ei voi puhua avoimesti olematta narkkari. Voin kuitenkin sanoa vapain mielin etten ole rasisti, minä vihaan kaikkia ja pyrin olemaan siinä tasapuolinen. Suomessa vankiloissa istuvat maahanmuuttotaustaiset vangit ovat kritisoineet vankeinhoitolaitoksiamme siten että heidän kotimaassaan suomalainen vankila vastaa viiden tähden lomahotellia (lue. valtionhotelli), ja nämä ihmiset saavat usein parempaa palkkaakin kuin vanginvartijat. Veronmaksajat kustantavat tämänkin lystin (kukas muu?).  Vanha sanonta: rikos ei kannata, ei todellakaan pidä paikkaansa. Monissa tapauksissa nämä ns. rangaistukset ovat niin säälittävän lieviä ettei kukaan enää pelkää jäävänsä mistään kiinni. Kännipäissäsi nakkijonossa vedät joltakin puukon vatsasta läpi, olet hyvässä lykyssä vapaa jo viidessä vuodessa. Varsinkin jos olet kotoisin jostain epävakaasta maista kuten afrikasta, tulet yllättymään että meillä päin saa tehdä mitä vain. Ystäväsi puhuivat totta tästä raiskaajien, murhamiesten ja sekopäiden ihmemaasta jossa kaikki on kaikille sallittua.                           Lyhyesti: meillä on roskaväkeä omastakin takaa, miksi sitä on tuotava ulkomailta lisää?

Laki on suomalaisille pedofiileillekin aivan yhtä hampaaton ja kyvytön kuin kenelle tahansa muullekin. Esille tulleita tapauksia: mies käytti 7 vuotta tyttöä hyväkseen, tämän alkaessa hän oli vain 11-vuotias. Vankeutta kolme vuotta veronmaksajien kustannuksella. Millä perusteella voidaan sanoa oikeuden tapahtuneen kun kokonainen ihmiselämä on tuhottu ja revitty juurineen kappaleiksi? Ja rikollinen pääsee kuin koira veräjästä. Kannattaako se rikos?

Tässä on vain muutamia epäkohtia hyvinvointivaltiomme kultaisen imagon takana ja ne eivät uuden hallituksemme myötä mihinkään katoa. Jos luulet että äänestäminen parantaa suomen oloja niin pelkäänpä että joudut karvaasti pettymään mutta sanoa että yksikään vaalijulisteessaan irvistelevä apina ei minun ääntäni saa. Minä annan hiljaisuuteni ilmaista tyytymättömyyteni vaikka tiedän sen olevan turhaa, koska luonnollisesti poliitikot välittävät vain niistä jotka ovat tarpeeksi tyhmiä uskomaan poliitikkojen valheet.